Geocam

Menu

ENERGIA SOLAR TÈRMICA

L'energia solar tèrmica és una de les aplicacions pràctiques amb més futur dintre del marc urbà per a reduir l'emissió de gasos contaminants i disminuir la dependència dels combustibles fòssils. Els materials, el disseny i la instal·lació són els costos d'un sistema solar, ja que no requereix cap combustible per al seu funcionament i els costos de manteniment són molt baixos, a diferència dels sistemes convencionals d'escalfament.


energia solar termica geocamEl funcionament bàsic de tots els sistemes solars tèrmics és simple: es capta la radiació solar i la calor es transfereix a un fluid portador de calor (aigua o aire). Una instal·lació d'energia solar tèrmica concentra la calor del Sol acumulat en uns panells denominats col·lectors i la transmet d'un lloc a un altre sense la utilització d'electricitat, a diferència de les plaques fotovoltaiques.
 

L'energia solar tèrmica és l'ús més estès de l'ús de l'energia solar. De fet, tot edifici de nova construcció està obligat a cobrir un percentatge de la seva aigua calenta mitjançant la cridada fracció solar des de l'entrada en vigor del nou Codi Tècnic de la Construcció en 2007.

Tots aquells edificis ja construïts abans d'aquesta data que no es trobin en reforma completa, rebran subvencions a la instal·lació d'aquest tipus d'aplicacions solars.

esquema-energia-solar-termica-geocam
 
 
 
L'energia solar tèrmica oferix en l'àmbit domèstic tres aplicacions principals:
 
  • la producció d'aigua calenta
  • la producció calefacció per a la casa
  • la climatització de piscines interiors o exteriors.
 

Geocam és una empresa dedicada a la instal·lació i manteniment elèctric en el camp industrial i domèstic. Estem especialitzats en els sistemes de climatització sostenible: geotèrmia, solar i solar tèrmica.

Podeu sol·licitar-nos pressupost sense compromís a la següent direcció:

comercial@geocam.catEs protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

+34 629 754 072