Geocam

Menu

SISTEMES DE CLIMATITZACIÓ

Sol radiant i refrescant

Sistema de calefacció consistent en una xarxa de tubs que fan circular aigua calenta per sota el paviment. Degut a que la calor puja de forma natural és el sistema més eficient que hi ha. L'estalvi pot estimar-se entre un 15% i un 20%, sense disminuïr les prestacions en quant a comoditat tèrmica.

sistemes-de-climatitzacio-sol-radiant-i-refrescant

El sòl refrescant aprofita la mateixa instal·lació que el sòl radiant i suposa una despesa mínima. Permet tenir dins casa una sensació refrescant similar a entrar a una església o una cova a l'estiu.


Per aire

Instal·lació estandar on mitjançant una serie de conductes de fibra transportem l'aire calent o fred fins totes les habitacions de la videnda.

sistemes-de-climatitzacio-per-aire-geocam

Podem utilitzar una bomba de calor aire-aire convencional, on l'intercanvi es produeix mitjançant gas frigorífic R410, o bé a través del sistema de fancoils en cas d'utilitzar una bomba de calor aire-aigua (aerotermia) o aigua-aigua (geotemia).

Un fancoil no es altra cosa que un radiador hi entra aigua calenta o freda i mitjançant un ventilador forcem l'aire a passar-hi pel mig, abans d'expandir-lo per la vivenda. El podem trobar amb tots els formats estandar coneguts: conductes, split, terra-sostre etc...Radiadors de baixa temperatura

Els sistemes de calefacció mes ecologics, aquells d'alta eficiencia energetica o que aprofiten les noves fonts d'energia com la geotermi a i l'aerotermia, treballen amb una impulsió a tempratura baixa o molt baixa.
sistemes-de-climatitzacio-radiadors-geocam
 

Geocam és una empresa dedicada a la instal·lació i manteniment elèctric en el camp industrial i domèstic. Estem especialitzats en els sistemes de climatització sostenible: geotèrmia, solar i solar tèrmica.

Podeu sol·licitar-nos pressupost sense compromís a la següent direcció:

comercial@geocam.catEs protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

+34 629 754 072