Geocam

Menu

Aerotèrmia

QUE ES?

L’ aerotérmia és una energia respectuosa amb el medi ambient  perquè:

-L'aire exterior és una font d'energia lliure per a una calefacció ecològica

-L'energia en l'aire és inesgotable,  renovable i disponible a la natura

- Els sistemes de recuperació  d'aire, així com el líquids utilitzats, no contaminen, és a dir, no produeixen efectes adversos a la capa d'ozó.

La directiva europea 2009/28/CE inclou la aerotérmia dins del grup d'energies renovables.

La aerotèrmica permet un important estalvi economic respecte als sistemes coneguts , com el gas o el gasoil, ja que proporciona un COP estacional de 4.3, és a dir, per cada KW consumit d’energia eléctrica, es sitema en produeix 4.3 KW d’energia térmica

A més, pot instal·lar-se en obra nova, reforma i suport a caldera existent

¿COM FUNCIONA?

La energía térmica esta sempre present a l’aire que ens rodeja, fins i tot a tempratures extremadament baixes.

La aerotérmia es el nou sistema que ens permet utilizar aquesta energía, fins ara no explotada, per a transferirla als nostres circuitos de calefacción, aire condicionat i agua calenta sanitaria.

Per a poder utilizar la energía continguda a l’aire i transferirla a l’agua,  s’ha d’utilitzar un agente de transport energétic. En aquest cas, utilitzem gasos no fluorats (R410A) que, ja que no contenen CFC son respectuosos amb la capa d’ozó.

La natura ens ofrereix l’ energía que necesitem per a disposar de confort  a la nostra vida diaria. Els productes aerotérmics  agafen aquesta energía y la fiquen a disposició dels usuaris, utilitzant conegudes lleis de la física.

La aerotérmia es una solució “3 en 1” ja que  amb un solo sistema proporcionem calefacció, aire condicionat y ACS; a mes es compatible ambqualsevol instalación interior coneguda:

  • Sol radiant/refrescant
  • Calefacció/refrigeració per fancoil
  • Calefacció per radiadors de baixa temperatura
  • Calefacció per radiadors de alta temperatura
  • Aigua Calenta Sanitaria

En resum, l’utilització de l’aire exterior per a  calefacció, refrigeració y ACS es ja una realitat.

Geocam és una empresa dedicada a la instal·lació i manteniment elèctric en el camp industrial i domèstic. Estem especialitzats en els sistemes de climatització sostenible: geotèrmia, solar i solar tèrmica.

Podeu sol·licitar-nos pressupost sense compromís a la següent direcció:

comercial@geocam.catEs protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

+34 629 754 072